Over De Wereldwijzer

Eén woord, maar door de klemtoon te veranderen kun je de betekenissen die we er onder hebben gelegd benadrukken. Op school word je wijzer over de wereld waarin je leeft en maak je de wereld wijzer met wat jij geleerd hebt.

Ons logo en het beeld in de voortuin van de school markeren die visie: een wereldbol met acht kringen er omheen. De acht groepen die je op school doorloopt, waar je koffer gevuld wordt met de kennis en informatie, die jij nodig hebt voor het vervolg van je reis. De basisschool is een doorgang, daar blijf je niet eeuwig, je komt en vertrekt weer. Als je weggaat, ben je iemand anders geworden, je hebt je ontwikkeld en bent klaar voor de volgende etappe.
 

SCHOOLTIJDEN

maandag, dinsdag en donderdag:     08.30-12.00 uur    en    13.15-15.15 uur
woensdag en vrijdag:                                08.30-12.30 uur    en    's middags vrij

De eerste bel gaat 5 minuten voor aanvang van de lessen. De leerlingen komen dan naar binnen. Om 8.30 uur en 13.15 uur gaat de tweede bel. Op dat moment zijn alle leerlingen in de klas en kan de les op tijd beginnen. Kinderen van groepen 1 t/m 4 mogen samen met hun ouder/verzorger vanaf 8.20 uur binnenkomen.

 

Nieuwsgierig naar onze plannen voor de toekomst?

De school in beeld

In bijgevoegd filmpje geven we een korte rondleiding door onze school. Zo krijgt u alvast een eerste indruk van onder andere het gebouw, onze werkwijze en de sfeer op school.
Moet u binnenkort een keuze maken voor een passende school voor uw kind(eren)?
En wilt u graag een keer een kijkje komen nemen? Meld uw verzoek dan online aan en wij nemen z.s.m. contact met u op.